Image
De dag van vandaag zijn computers (en servers, randapparatuur...) op de werkvloer niet meer weg te denken. Daarnaast moet een onderneming uiteraard ook beschikken over de onderliggende netwerkinfrastructuur (internetconnectie, routers, switchen, firewall, security, Wi-Fi...). Informatie moet op een veilige, betrouwbare, snelle en betaalbare manier kunnen opgezocht en uitgewissseld worden. Dat is waar KMO's nood aan hebben: geen technologische hoogstandjes, maar een robuuste infrastructuur, zonder onnodige kosten, die werkt..

Wanneer je als bedrijf de mogelijkheid hebt om je netwerkinfrastructuur volledig opnieuw uit te tekenen (bijvoorbeeld bij een verhuis of bij het openen van een nieuwbouw), dan kan IT-kliniek je daar zeker bij helpen. Als eerste stap starten we met een grondige analyse van de behoeften. Daarna werken wij een concept op maat uit.  IT-kliniek zorgt voor de analyse, het ontwerp, de installatie en - indien gewenst - het nodige onderhoud van het netwerk.

Ook het bestaand netwerk kan beter, sneller en efficiënter. We komen bij u langs en starten met een uitgebreide analyse van het netwerk. Op die manier formuleren we een aantal verbeterpunten om uw netwerk te finetunen. Na onderling overleg komen we bij u in het bedrijf dan uw netwerk optimaliseren.

Meer weten? Neem zeker met ons contact op...