Mobile Apps
Xamarin App
De mobiele consument heeft bijna altijd en overal toegang tot het internet en dat biedt ook voor kleine en middelgrote bedrijven mogelijkheden. De mobiele klant zoekt immers naar snelle, praktische, heldere up-to-date informatie. Hij is vaak onderweg en beschikt over een klein scherm. Met een eigen app kunt u als KMO of zelfstandige inspelen op deze trend en ook uw bestaande klanten voorzien van een extra service.

Drie redenen om uw eigen app te ontwikkelen:
  • De app is een extra toegang tot uw bedrijf.
  • De app is steeds bereikbaar voor de klanten, ook als ze offline zijn. Allerhande praktische informatie (zoals adres, openingsuren...) is zo steeds beschikbaar.
  • U kunt via de app ook push notificaties naar uw klanten sturen: korte berichtjes (speciale aanbiedingen, extra zondagsopening, kortingsdagen) die ze op hun smartphone kunnen lezen.
IT-kliniek loodst uw bedrijf binnen in deze mobiele wereld. Met behulp van de Xamarin-technologie wordt voor uw bedrijf één app ontwikkeld die werkt op zoals iPhone- als Android-smartphones. Op die manier moet maar één app worden ontwikkeld en onderhouden.

Meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen...