Office 365
Microsoft Partner
Geef uw KMO een duwtje in de rug met de productiviteitssuite van Microsoft Office 365. Laat uw personeel werken waar en wanneer zij willen, terwijl u zelf een oogje in het zeil houdt.

Office overal ...

Wat u op kantoor kunt doen, kunt u net zo goed onderweg doen. Office 365 houdt mensen en informatie met elkaar verbonden. Hulpmiddelen voor online vergaderen, bestandsopslag en het delen van bestanden, maken het gemakkelijk om samen te werken met collega’s. Waar u zich ook bevindt.

... voor een vast maandelijks bedrag!

U hoeft vooraf geen hoge kosten voor software te betalen. U betaalt een vaste maandelijkse abonnementsprijs. Met een gebruiksvriendelijk beheercentrum kunt u makkelijk gebruikers, toegangsrechten en extra services instellen. Over IT hoeft u zich met Office 365 geen zorgen te maken: u beschikt altijd over de meest recente versie van uw vertrouwde toepassingen!

IT-kliniek is Microsoft Partner en helpt u met het uitrollen van Office 365 in uw bedrijf. Ook voor het opzetten en implementeren van de nodige structuren (groepen, sharepointsites en bibliotheken, automatisatie van bedrijfsprocessen...) kan u bij ons terecht.

Meer informatie? Aarzel niet om met ons contact op te nemen...